powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Άρτα: Σύλληψη δύο διακινητών–προμηθευτών ναρκωτικών ουσιών


Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, χθες  στην Άρτα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, έφτασαν στα ίχνη και συνέλαβαν δύο διακινητές – προμηθευτές ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για έναν 31χρονοΈλληνα και έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες απέκρυπταν σε δασώδη περιοχή της Άρτας, ποσότητα ναρκωτικών και την χρησιμοποιούσαν ως “καβάτζα”, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στον Λόφο Περάνθης Άρτας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες να παραλαμβάνουν από συστάδα θάμνων, μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους (59,66) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
ένα μπουκάλι που περιέχει μεθαδόνη σε υγρή μορφή, βάρους (62,88) γραμμαρίων
δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
ένας μεταλλικός τρίφτης και δύο μαχαίρια, με υπολείμματα κάνναβης και ηρωίνης
τα χρηματικά ποσά των (600) ευρώ και (2.000) λεκ Αλβανίας
τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: