powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Συνελήφθησαν τρία άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης - κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα


Κατασχέθηκαν (3.659,38) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (29-01-2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, τρία άτομα, ένας 35χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης-κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σε έρευνες που έγιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών στη Γέφυρα Καλογήρου Πρέβεζας καθώς και σε αποθήκη στην περιοχή της Γραμμενίτσας Άρτας, που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (520) γραμμαρίων
μία σακούλα που περιείχε επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3.139,38) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: