powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012


«Μπουρλότο» στην κορυφή έβαλε η Πεδινή

Image
Ο Αμπντάλα άνοιξε το σκορ για την Πεδινή
Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρύα, εκεί που η Πεδινή κατάφερε να κάνει την έκπληξη, να κερδίσει με 3-4 την Κρύα και να βάλει «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα, καθώς ήδη η Ανατολή πλησίασε στον πόντο από την κορυφή, ενώ οι Μικρασιάτες έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν ξανά το πόδι τους στην 1η θέση, αφού έμειναν στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές έγινε νωρίτερα στην Κρύα, καθώς η Πεδινή δεν έδειξε επηρεασμένη από τα 120 λεπτά που έπαιξαν οι παίκτες της στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ και έκαναν σπουδαίο παιχνίδι. Στο 1ο κιόλας λεπτό ο «έγχρωμος» παίκτης της Πεδινής Αμντραμάν Αμπντάλα άνοιξε το σκορ βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Η Κρύα προσπάθησε να απαντήσει στο 11', αλλά ο Κολιός είχε δοκάρι, ωστόσο στο 13' ο Λαδιάς Π. Με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Διονάτου έφερε το ματς στα ίσια.
Σχετικά νωρίς ήρθε και η ανατροπή για την Κρύα. Ήταν το 18ο λεπτό, όταν ο Κολιός πέρασε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-1, φέρνοντας την προσωρινή ανακούφιση στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι, όμως, είχε πολλές ακόμα συγκινήσεις να προσφέρει, έτσι στο 27' είχαμε την ανατροπή του Μπίζιου και την υπόδειξη πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τσολάκος κάνοντας το 2-2, ενώ στο 31' ήρθε η δεύτερη ολική ανατροπή στο σκορ, με την Πεδινή να φτάνει στο 2-3, όταν ο Μπλέτσας εκμεταλλύτηκε άστοχη ενέργεια του τερματοφύλακα της Κρύας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το γκολ.
Το σασπένς μεταφέρθηκε στο β' ημίχρονο, με τα γκολ να συνεχίζονται και την Πεδινή να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 55ο λεπτό με σουτ του Παπαδόπουλου, αλλά και πάλι η Πεδινή βρήκε τις δυνάμεις να ανατρέψει το σκορ και να κάνει το 3-4 στο 65' με γκολ του Ντέτσικα έπειτα από κόρνερ του Κατσίφα.
Μεγάλη νίκη για την Πεδινή, ειδικά μετά τον εξουθενωτικό τελικό, που δίνει το δικαίωμα σε Μικρασιάτες και Ανατολή να ελπίζουν κι ενώ υπάρχει ντέρμπι σε 2 αγωνιστικές μεταξύ Κρύας και Ανατολής.
Στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, ο Ατρόμητος απέσπασε έναν βαθμό από τους Μικρασιάτες (0-0), οι οποίοι έπεσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχασαν την ευκαιρία να ισοβαθμήσουν με την Κρύα στην κορυφή, ενώ βλέπουν πλέον την Ανατολή να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά το 0-2 επί του Βελισσαρίου.
Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε η ισοπαλία Καλπακίου και Κατσικά με σκορ 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90' και το Καλπάκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει 2 επιπλέον βαθμούς σωτηρίας.  
ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/10631/52/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: