powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 1-1

Ο Εργοτέλης "απέδρασε" με τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις (91') χάρη στον Γιαλούση αν και αγωνιζόταν με 9 παίκτες!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε μια ανούσια κατοχή (57-43%) χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.
Ο Εργοτέλης ήταν καλά στημένος, πρέσαρε ψηλά, ωστόσο ήταν και αυτός ακίνδυνος μπροστά.
Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε καθώς οι ποδοσφαιριστές του Αναστασιάδη μπήκαν μεταμορφωμένοι στο γήπεδο. Συνέχισαν να έχουν την κατοχή (59-41%), καταφέρνοντας να την συνδυάσουν με φάσεις. Δύο φορές ο Πάντος είδε τον Καβουσάκη να τον σταματάει (48', 65'), με τον Βίλα ενδιάμεσα (59') να σκοράρει με όμορφη προσωπική ενέργεια.
Ακολούθησαν δύο αποβολές των φιλοξενουμένων (Ολίσε στο 77' και Σαρρής στο 82') και η πλάστιγγα έμοιαζε να γέρνει οριστικά προς την μεριά του ΠΑΣ που κρατούσε την μπάλα περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα.
Όμως μία στημένη μπάλα στο 91' έφερε σύγχυση στα καρέ του Κηπουρού και ο Γιαλούσης από κοντά ισοφάρισε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Πάντος (Σκούφαλης 83'), Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (Μπακαγιόκο 90'), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Βίλα.
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Μπούντιμιρ (Δάρλας 86'), Ολίσε, Γιαλούσης, Κουτσιανικούλης, Σίλβα Τζούνιορ, Τζανακάκης (Κυριακίδης 68'), Μπέτο (Λεάλ 64').

Δεν υπάρχουν σχόλια: