powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Κομπότι Άρτας: Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη, προχθές (06-05-2017) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στην ενδοχώρα, πέντε ομοεθνείς του (τέσσερις άνδρες, ηλικίας 55, 30, 31 και 23 ετών και μία 25χρονη γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τελικός προορισμός των διακινούμενων αλλοδαπών ήταν διάφορες περιοχές της χώρας και ότι για την παράνομη μεταφορά θα κατέβαλαν χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν μεταξύ (500) και (1.000) ευρώ.
Επίσης, σε βάρος δύο εκ των μη νόμιμων μεταναστών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: