powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι νωρίτερα είχαν διαπράξει κλοπή από σπίτι στην ίδια περιοχή


Συνελήφθησαν, χθες (23-05-2017) το μεσημέρι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, διάφορα είδη ρουχισμού και τρόφιμα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα παραπάνω αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, οι δύο δράστες τα είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα από σπίτι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, το οποίο προηγουμένως είχαν διαρρήξει.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε οι δύο αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ επιπρόσθετα σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν προκειμένου αποδοθούν στην ιδιοκτήτρια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: