powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Συνελήφθη στα Ιωάννινα, ημεδαπός για κλοπή από εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας.

Συνελήφθη σήμερα (14-04-2012) νωρίς το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σήμερα (14-04-2012) πολύ νωρίς το πρωί, ο 28χρονος διέρρηξε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στα Ιωάννινα και αφαίρεσε εξαρτήματα φωτιστικών και πολυελαίων από ορείχαλκο βάρους (200) κιλών και συνολικής αξίας (4.000) ευρώ, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσε σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και τράπηκε σε φυγή.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη του δράστη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενήργησε επιστάμενες έρευνες και αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη του 28χρονου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τέσσερα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή του σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: