powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δημήτρης Κατσιπανέλης: Μετατρέψτε την ψήφο πίεσης σε αποφασιστική ψήφο


Την Παρασκευή 20 Απριλίου το πρωί, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Δημήτρης Κατσιπανέλης, βρέθηκε προσκεκλημένος ανάμεσα στους κατοίκους της Τύριας, στη λιτανεία για τη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής, αντάλλαξε ευχές με φίλους για την ημέρα και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Ωρωπό. Στις συζητήσεις του με τους κατοίκους διαπίστωσε κλίμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, σε σχέση με τo θετικό του έργο σαν Αντιδήμαρχος Πρέβεζας και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Λούρου Λάζαρο Παπαχρήστο και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς με τους κατοίκους.
Είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε, ανέφερε στους συνομιλητές του να μετατρέψετε την ψήφο πίεσης και ψήφο διαμαρτυρίας σε αποφασιστική ψήφο που θα κρίνει την πορεία του τόπου, όχι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Όσοι ανέξοδα εκστομίζουν ανεύθυνες λύσεις, απλώς σηκώνουν λάβαρα πολέμου εκμεταλλευόμενοι τη διάχυτη δυσαρέσκεια και λαϊκίζουν. Αυτοί είναι επικίνδυνοι, όχι μόνο για το πολίτευμα, αλλά και την ουσία της εθνικής μας υπόστασης.
Και συνεχίζοντας, είπε χαρακτηριστικά «Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχει ευθύνη. Δεν έχει αξία σήμερα να τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλον. Εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες. Ας μην παριστάνει όμως κανείς τον νέο ή τον άφθαρτο. Οφείλουμε στο όνομα της πατρίδας μας και στο όνομα των παιδιών μας, να κάνουμε τα πάντα για να γίνουμε μέρος της λύσης».
Αργότερα, περπατώντας σε εμπορικούς δρόμους της Πρέβεζας συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες της Πρέβεζας, ενώ το βράδυ παραβρέθηκε με φίλους και υποστηρικτές του στις Παπαδάτες, όπου γιορτάστηκε το αποκορύφωμα του παραδοσιακού ηπειρώτικου πασχαλινού χορού "Καγκελάρης", όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα άλλωστε, με τον ξεχωριστό τρόπο που οι κάτοικοι της περιοχής ξέρουν να τιμούν τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Εκεί, συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου τον κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε εκδήλωση του Συνδέσμου στις 8 του Γενάρη στο Δημαρχείο Ζωγράφου του απένειμε «έπαινο» για την προσφορά του στο Σύνδεσμο, τον Πολιτισμό και την Ιδιαίτερη Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: