powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν τριάντα (130) κιλά κάνναβης, κοντά στο σημείο που είχαν εγκαταλείψει οι δράστες το όχημά τους

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) τουλάχιστον αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στο 50ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου του οχήματός τους, πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών αρχών και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ειδικότερα, σήμερα (26-04-2011) τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, εντόπισαν κοντά στο Χάνι Δελβινακίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να κινείται ύποπτα.
Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο του οχήματος, ο οδηγός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο συνοδηγός του οχήματος πυροβόλησε κατά των αστυνομικών με πολεμικό τυφέκιο τύπου kalasnikof . Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς αλλά οι δράστες, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα, διέφυγαν σε παρακείμενη δασώδη περιοχή.

Από τις εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, το πρωί εντοπίστηκε σε γκρεμό στην περιοχή της Χαραυγής Ιωαννίνων το όχημα των δραστών, ενώ εκτιμάται ότι οι δράστες διέφυγαν πεζή στην ευρύτερη περιοχή.
Σε σημείο κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το όχημα, εντοπίστηκαν εκατό είκοσι (120) δέματα που περιείχαν εκατόν τριάντα (130) κιλά και (95) γραμμάρια κάνναβης και τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν εναποθέσει εκεί οι δράστες.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν καθώς και επτά (7) κάλυκες πολεμικού τυφεκίου οι οποίοι περισυλλέγησαν από το σημείο της συμπλοκής.
Διεξάγονται έρευνες από δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και γειτονικών Αστυνομικών Διευθύνσεων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: