powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού από τα Δυτικά


Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα από τις βραδινές ώρες αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στην Κεντρική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν από τις βραδινές ώρες στα δυτικά στα 8 και πρόσκαιρα τοπικά στα 9 μποφόρ.
Για την Παρασκευή, η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκτός από τη Δυτική Ελλάδα και στην υπόλοιπη χώρα και κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και τη δυτικής Στερεάς.
Οι νότιοι άνεμοι θα έχουν ένταση 7 με 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Το Σάββατο αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανό να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν, πρώτα στα βόρεια και το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.
Οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν κατά περιόδους.

Οι νότιοι άνεμοι στα ανατολικά και τα νότια θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: