powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας για μεταφορά ποσότητας κάνναβης


Επιπρόσθετα, σε βάρος του ενός αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπές

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη 26-11-2015 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, μετά από έλεγχο που έγινε στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα-Ιωάννινα.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκε μία αποσκευή, που περιείχε δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (4.114) γραμμάριων.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου, για κλοπές καθώς και μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: