powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κακαβιά Πωγωνίου: Εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, περίπου (54) κιλά κάνναβης


Συνελήφθη ο 40χρονος Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου, για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών

Περίπου (54) κιλά κάνναβης εντόπισαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, έπειτα από έλεγχο στην Κακαβιά Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 40χρονος Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα.
Ειδικότερα, την Πέμπτη 26-11-2015 το πρωί, ο δράστης, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας.
Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τελωνείου Κακαβιάς και αστυνομικού σκύλου, βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο κάτω μέρος του αμαξώματος, πενήντα δύο (52) δέματα, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους (53.850) γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: