powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ιωάννινα: Παζάρι Βιβλίου από 21 Νοεμβρίου 2015 με 19 Ιανουαρίου 2016, Αβέρωφ 45

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 9 το πρωί έως 9 το βράδυ,  Σάββατα 9 πρωί έως 8 βράδυ – Κυριακές κλειστά (εκτός της περιόδου εφαρμογής του εορταστικού ωραρίου)
Στο κέντρο της πόλης σε ένα πολύ όμορφο ανακαινισμένο χώρο του διατηρητέου κτιρίου στην οδό Γ. Αβέρωφ 45 
Ένα πραγματικά μεγάλο παζάρι βιβλίου με τίτλους που κατά κανόνα δεν βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων, 100 περίπου εκδοτικών οίκων, σε απίστευτα χαμηλές τιμές και που αξίζει να επισκεφτούν όλοι οι κάτοικοι των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει από πριν την τιμή. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 €.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο και κλιματιζόμενο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν
χιλιάδες βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ.

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. 
Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: