powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουλίου το 7ο Rally Sprint Δωδώνης


Στις 5 και 6 Ιουλίου θα γίνει φέτος από την ΕΛΕΤΑ το 7ο Rally Sprint Δωδώνης στη γνωστή ασφάλτινη ειδική διαδρομή της Δωδώνης, μήκους 13,40 χλμ που θα διεξαχθεί τρείς φορές.
Το συνολικό μήκος του αγώνα θα είναι 67,80 χλμ., ενώ ο αγώνας που προσμετράτε στο Κύπελλο Ασφάλτου Ελλάδος, και υλοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, την υποστήριξη τοπικών και όχι μόνο, επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και σίγουρα, την αμέριστη υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης και για φέτος, AUTO-Test ΙΚΤΕΟ Ιωαννίνων Βουνοπλαγιάς, τον οποίο η ΕΛΕΤΑ ευχαριστεί για την συνεργασία και την στήριξη, για μια ακόμη χρονιά παρά το δύσκολο των εποχών.
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου καυσίμων ΕΛΙΝ επί της οδού Δομπόλη στα Ιωάννινα, το Σάββατο 5 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 18:00.
Στην συνέχεια θ' ακολουθήσει στις 21:00 η εκδήλωση της Τελετής εκκίνησης του αγώνα στην κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει επίσημα την Κυριακή στις 9:30 π.μ.
Η ειδική θα «κλείσει» για τους θεατές και για λόγους ασφαλείας μια ώρα πριν την εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 8:30 π.μ.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει μία ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Ξενοδοχείο Epirus Palace το οποίο θα φιλοξενήσει και τα πληρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: