powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Αθήνα 13-3-2012
Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Πολλαπλάσιο των δυνατοτήτων, έκρινε η Γ.Σ. το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου
Πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 2012, η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής, μέσα σε πνεύμα ενότητας, χωρίς διαξιφισμούς και χωρίς αντιπαραθέσεις.
Το Δ.Σ χωρίς ίχνος κομπορρημοσύνης, παρουσίασε τα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.
Πολλοί αντιπρόσωποι πήραν το λόγο και επαίνεσαν το Δ.Σ. για το πολύπλευρο και πολύκαρπο έργο του, τόσο στον τομέα του Πολιτισμού για τις ποιοτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε , όσο και στον τομέα της ανάπτυξης που καταπιάστηκε, με τα τόσα πολλά θέματα που είχαν δημιουργήσει προβλήματα και προσπάθησε στην επίτευξη λύσεων,(απορρύπανση και θωράκιση Αμβρακικού και Καλαμά, Φράγμα Αράχθου, Φυσικό αέριο, Ιόνια Οδός-Διόδια Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, κληροδοτήματα, Στέγη Ηπειρωτών, Συγκοινωνία Παρακαλάμιων Κοινοτήτων, έλλειψη συνοριοφυλάκων, κλείσιμο ΤΕΙ Άρτας και Ηγουμενίτσας, κλείσιμο ΙΓΜΕ Πρέβεζας, τελωνείο Δρυμάδων κ.α.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που απέδωσαν το τεράστιο έργο του Δ.Σ. στην αποκομματικοποίησή του.
Δευτερολογώντας, ο Πρόεδρος της ΠΣΕ Γιώργος Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους για τα καλά τους λόγια τόνισε ότι η Πανηπειρωτική δεν μπορεί να αποτελεί το μακρύ χέρι της εκάστοτε Κυβερνητικής πολιτικής , ούτε τον κυματοθραύστη του διεκδικητικού Ηπειρωτικού κινήματος.
Ξεκαθάρισε ότι η Πανηπειρωτική είναι εκ της υπάρξεώς της ένα πολιτικοποιημένο κίνημα, γιατί γεννήθηκε για να εκφράσει τις αγωνίες, τις ανάγκες και τις ελπίδες όλων των συμπατριωτών μας, οποιασδήποτε ιδεολογικής απόχρωσης, για ένα καλλίτερο αύριο.
Η θέση της πρέπει να είναι δίπλα στην εκάστοτε Κυβέρνηση, που προωθεί και δίνει λύσεις στα προβλήματα της γενέτειρας και της Αποδημίας και να είναι απέναντι, όταν οι κυβερνήσεις αδιαφορούν και κατέληξε δεν είμαστε ιμάντας μεταβίβασης σε κανέναν και για τίποτα.
Τέλος κάλεσε όλους τους αντιπροσώπους, να ενεργοποιηθούν περισσότερο στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, έτσι ώστε με πνεύμα ενωτικό και συνθετικό να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: