powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012


Εντατική προετοιμασία ενόψει Λονδίνου για Τσίλη και Τζιάλλα

ImageΈνα μικρό διάλειμμα από τις προπονήσεις τους στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας κάνουν αυτές τις ημέρες οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας. Ωστόσο, η προετοιμασία των Γιαννιωτών αθλητών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αλλά και των υπόλοιπων διεθνών υποχρεώσεών τους, ουσιαστικά δεν σταματάει σχεδόν ποτέ! Έτσι, οι δύο κωπηλάτες, που επέστρεψαν για λίγο στα Γιάννινα και τις οικογένειές τους, συνεχίζουν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και την Παμβώτιδα, αφού οι απαιτήσεις της φετινής χρονιάς είναι πολύ μεγάλες.
Ο πήχης είναι πολύ ψηλά φέτος για τους Γ. Τσίλη και Γ. Τζιάλλα, μετά τις μεγάλες επιτυχίες που είχαν τα τελευταία χρόνια σε διεθνείς διοργανώσεις της Κωπηλασίας και φυσικά με το «εισιτήριο» που εξασφάλισαν για τους Ολυμπιακούς. «Η προετοιμασία μας πηγαίνει πολύ καλά και σιγά - σιγά μπαίνουμε στο τελικό της στάδιο», ανέφερε σε δηλώσεις του απ' τα Γιάννινα ο Γιώργος Τζιάλλας.
Για το τελευταίο κοινόβιο της Εθνικής πριν από το Πάσχα, που ξεκινάει από τις 25 Μαρτίου και θα διαρκέσει ως το Μεγάλο Σάββατο μίλησε ο Γιάννης Τσίλης, τονίζοντας ότι μετά από αυτό ξεκινούν επίσημα οι φετινοί αγώνες για το «δίδυμο». Οι δύο πρωταθλητές -που επιστρέφουν στο Σχινιά την ερχόμενη Παρασκευή- θα αγωνιστούν καταρχήν με τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. μετά το Πάσχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και στη συνέχεια θα τρέξουν μέσα στο Μάιο σε δύο παγκόσμια Κύπελλα, στο Βελιγράδι και τη Λουκέρνη. «Σ' αυτούς τους δύο αγώνες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι αντίπαλοί μας, τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε έπειτα στο Λονδίνο», σημείωσε ο Γ. Τζιάλλας.
Μετά από τα Κύπελλα θα γυρίσουν στα Γιάννινα ή θα πάνε Καστοριά με την υπόλοιπη Εθνική Ομάδα για την τελική τους προετοιμασία ενόψει Ολυμπιάδας.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/10661/84/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: