powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από διαμερίσματα, που διαπράχθηκαν στα Ιωάννινα


Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από διαμερίσματα, που διαπράχθηκαν στα Ιωάννινα.
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 24χρονος δράστης χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, εισέρχονταν σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, θραύοντας τον ομφαλό της πόρτας με διαρρηκτικά εργαλεία, κατά τις ώρες που οι ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι αυτών απουσίαζαν.
Όπως διακριβώθηκε, ο 24χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 17-07-2015 έως 08-09-2015 στην πόλη των Ιωαννίνων, διέρρηξε τέσσερα διαμερίσματα, απ’ όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και διάφορα κοσμήματα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: