powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, (κοντά στην Τράπεζα Κόνιτσας έμφορτο με ναρκωτικά


Κατασχέθηκαν πάνω από (335) κιλά ακατέργαστης κάνναβης


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών

Εντοπίστηκε, χθες (02-06-2017) νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (κοντά στην Τράπεζα Κόνιτσας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έμφορτο με πάνω από (335) κιλά κάνναβης.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και αναζητείται ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας καθώς και συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν μέχρι στιγμής εξακριβωθεί.
Ειδικότερα, χθες νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (κοντά στην Τράπεζα Κόνιτσας), οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα ενώ λίγο αργότερα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και μαζί με τον συνοδηγό του οχήματος, διέφυγαν πεζοί, εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και δύσβατο της περιοχής.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο των αποσκευών, υπήρχαν (174) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (335.050) γραμμαρίων.
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: