powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Μπουραζάνι Ιωαννίνων: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας


Συνελήφθησαν, χθες (11-05-2017) το απόγευμα στο Μπουραζάνι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, βρήκαν τρία δοχεία που περιείχαν οινοπνευματώδες ποτό (τσίπουρο), συνολικού βάρους (38) λίτρων καθώς και είκοσι συσκευασίες που περιείχαν καπνό, συνολικού βάρους (500) γραμμαρίων.
Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή του 34χρονου άλλα έξι δοχεία που περιείχαν οινοπνευματώδες ποτό (τσίπουρο), συνολικού βάρους (76) λίτρων.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω προϊόντα δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ετικέτες φορολόγησης και αναγραφής περιεχομένου ενώ οι συλληφθέντες δεν διέθεταν κατάλληλα παραστατικά αγοράς.
Οι παραπάνω ποσότητες λαθραίου ποτού και καπνού καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: