powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Mελέτη θα καταγράφει τα έσοδα της Πολιτιστικής Διαδρομής, στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου

Η σύμβαση για την ανάθεση της μελέτης υποβάθρου που θα καταγράφει τα πιθανολογούμενα έσοδα της Πολιτιστικής Διαδρομής στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου υπεγράφη στα γραφεία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ».
Τη σύμβαση υπέγραψαν οι κ. Σταύρος Μπένος, πρόεδρος του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» και Θανάσης Κανταρτζής, Διαχειριστής της Εταιρείας «ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ο.Ε.», ενώ μεταξύ άλλων θα καταγράψει την διεθνή εμπειρία από αντίστοιχα εγχειρήματα πολιτιστικών διαδρομών, την καταγραφή των χαρακτηριστικών και της αναμενόμενης εξέλιξης του τουρισμού στη Ήπειρο, καθώς και την μελέτη επιπτώσεων της Πολιτιστικής Διαδρομής στη συνολική ανάπτυξη του τουρισμού σε επίπεδο περιφέρειας.
Το κόστος της ανάθεσης της παραπάνω μελέτης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την ευγενική χορηγία της Εταιρείας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ», η οποία είναι και Εταιρικό Μέλος του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» και για τον λόγο αυτό το σωματείο την ευχαριστεί θερμά για την συμβολή της.



Το πρόγραμμα «Πολιτιστική Διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου», στόχος του οποίου είναι η σύνδεση των μνημείων με την αειφορία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, υιοθετήθηκε ασμένως από την Περιφέρεια Ηπείρου, συμπεριλήφθη στο Π.Ε.Π. Ηπείρου 2014 - 2020 και εγκρίθηκε πανηγυρικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία την έχει αναγνωρίσει ως πρόταση - πρότυπο για την υλοποίηση της στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης στις ελληνικές Περιφέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: