powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο Μυροδάφνης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διάνοιξης- διαπλάτυνσης του περιφερειακού δρόμου στη Μυροδάφνη της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Δημητρίου.
Το έργο υλοποιείται μετά τη συνεργασία του Δήμου Δωδώνης με την κατασκευαστική εταιρία ΤΕΡΝΑ, η οποία έχει αναπτύξει στην περιοχή τα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού.
Ο συγκεκριμένος δρόμος, μήκους ενάμισι χιλιομέτρου περίπου, δίνει πρόσβαση στον οικισμό της Μυροδάφνης, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αθηνών, στο ύψος του Εμίν Αγά.
Πρόκειται για ένα έργο που διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις και συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.


Σήμερα, το χώρο όπου εξελίσσονται οι εργασίες, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης.
Ο Δήμαρχος, σημείωσε πως η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την κατασκευάστρια εταιρία της Ιόνιας Οδού, είναι πολύ καλή και στόχο έχει να δρομολογηθούν παρεμβάσεις που θα επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα στα δημοτικά διαμερίσματα.

Για την συνεργασία αυτή ευχαρίστησε τους υπεύθυνους των εργοταξίων και σημείωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του, θα συμβάλλει σε ότι χρειαστεί, αναγνωρίζοντας την αξία και τη σημασία της Ιόνιας Οδού για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: