powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών, ανέδειξε για άλλη μια φορά, το Σάββατο το μεσημέρι 19 Δεκεμβρίου 2015, το κοινωνικό της έργο, στο ''Γεύμα αγάπη'', που διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία Αχαρνών


Το  Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, το μεσημέρι, διοργανώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου το ''Γεύμα Αγάπης'', της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών, που παρέθεσε στον χώρο της Εκκλησίας του Αγίου Βλασίου Αχαρνών, στην κεντρική πλατεία, με τη συνεργασία και άλλων πολιτιστικών αποδημικών συλλόγων της περιοχής και τον Δήμο Αχαρνών.
 Και επειδή κάθε δράση και προσφορά των Ηπειρωτών όπου γης, είναι ένα γεγονός και πανηγύρι συνάμα, έτσι μετά την προσφορά-διανομή φαγητού, ακολούθησε γνήσιο ελληνικό και ηπειρώτικο γλέντι με χορούς, από τα χορευτικά των αποδημικών συλλόγων, που είχαν συνδράμει στο ''Γεύμα Αγάπης'' την Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών.

Το εφηβικό χορευτικό της Ε.Η.Α. ενθουσίασε τον κόσμο που παραβρέθηκε σήμερα στην πλατεία των Αχαρνών και παρουσίασε χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
 Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών, στην Πρόεδρο Μελπομένη Καράλη και όλο το Δ.Σ., τις γυναίκες μέλη που προμηθεύτηκαν και παρασκεύασαν τα φαγητά που προσφέρθηκαν και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης και χοροδιδάσκαλο Φάνη Μεντή, που είχε τον γενικό συντονισμό, εκ μέρους του Ηπειρώτικου Συλλόγου, της εκδήλωσης.
Πέραν του Δημάρχου Αχαρνών Δημήτρη Κασσαβού και πολλών Δημοτικών Συμβούλων, στο ''Γεύμα Αγάπης'' της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών, τιμώντας και στηρίζοντας  τη δράση αυτή, παρέστη ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής  Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής.
Ακόμη συμμετείχε η Ηπειρώτισσα παιδίατρος και πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο  των εθνικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Κατερίνα Καράλη, της οποίας η κοινωνική προσφορά και έργο στη Βόρεια Αττική είναι μεγάλο και αναγνωρίσιμο από τους κατοίκους της περιοχής.
 Θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών. 
Άξιοι όλοι τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: