powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Πρέβεζα: Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών


Ο δράστης χρησιμοποιούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο απόκρυψης, μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (515) γραμμάρια κάνναβης
Συνελήφθη, σήμερα (22.12.2015) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 26χρονου, βρέθηκε κρυμμένη κάτω από τη θέση του οδηγού, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (515) γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους (1,6) γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος χρησιμοποιούσε το παραπάνω όχημα ως μέσο απόκρυψης, μεταφοράς και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση, για τη διερεύνηση της δράσης του 26χρονου, ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: