powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Περιφέρεια Ηπείρου: Τοποθέτηση απινιδωτή στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων


Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την ενίσχυση των δομών πρόληψης τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε χώρους μαζικής συνάθροισης, συνεχίστηκε σήμερα με την τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων, που λειτουργεί σε παραπλήσιο χώρο με τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και συντονιστής της όλης πρωτοβουλίας κ. Οδυσσέας Πότσης, ευχαρίστησε, μέσω του εκπροσώπου της κ. Σωτήρη Μουζάρα, την επιχείρηση Ι. ΚΤΕΟ – AUTOTESTΜΟΥΖΑΡΑΣ & ΣΓΟΥΡΟΣ Α.Ε. για την προσφορά της, σημειώνοντας ότι η επιτυχία και η ανταπόκριση που υπάρχει από ιδιώτες και επιχειρήσεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο είναι συγκινητική, απόρροια της οποίας είναι ο εξοπλισμός, μέχρι σήμερα, εννέα πολυσύχναστων χώρων σε Γιάννενα και Άρτα και έπεται συνέχεια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Τέλος πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις για προσφορά απινιδωτών, η τοποθέτηση των οποίων και λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία των δωρητών θα γίνει με το νέο έτος.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: