powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννενα: Σεμινάριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας από 26-28 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Du Lac


Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μια από τις αρχαιότερες και πολυπληθέστερες Ιατρικές Εταιρείες της χώρας μας, με ενεργό επιστημονική συμμετοχή στις μεγαλύτερες καρδιολογικές εταιρείες ανά τον κόσμο, υλοποιώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων Ειδικοτήτων, οργανώνει στην πόλη των Ιωαννίνων τα «Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας» στις 26-28 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Du Lac.
Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας και έχει την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών. Κατά την τελετή έναρξης, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, 19:30μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι εξής ομιλίες και για τους πολίτες: • «Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: παρόν και μέλλον», Στέφανος Φούσας, Πρόεδρος ΕΚΕ • «Περί της Πνευματικής Καρδιάς», Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κ.κ. Μάξιμος • «Μοντέρνα Κοσμογονία», Δημήτρης Νανόπουλος, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Υψηλών Ενεργειών, Πανεπιστήμιο Texas A&M και Εθνικό Εκπρόσωπο της Ελλάδας στο CERN.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Δημήτρη Υφαντή και το Χορευτικό του Δήμου Ιωαννίνων. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: