powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθησαν τρία άτομα, που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων


Κατασχέθηκαν (77,1) γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές υποθέσεις, χθες (15.02.2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 49 ετών και ένας 37χρονος Ιρακινός, οι οποίοι σκόπευαν να διακινήσουν ποσότητες ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον 37χρονο Ιρακινό, ο οποίος είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Ιωάννινα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου», συνολικού βάρους (40,8) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 37χρονου στα Ιωάννινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (3,9) γραμμαρίων, ενώ συνελήφθη και ένας 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέμενε στο σπίτι και εμπλέκεται στην υπόθεση.
Στην δεύτερη περίπτωση, παράλληλα χθες το μεσημέρι στον χώρο των ΚΤΕΛ στα Ιωάννινα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε 34χρονο ημεδαπό, τη στιγμή που είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (36,3) γραμμαρίων.
Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων δικογραφίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Ιωαννίνων ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: