powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ανεβαίνει Βασιλίτσα ο Ορειβατικός Ιωαννίνων την Κυριακή 1 Μαρτίου

Στη Βασιλίτσα ανεβαίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου ο Ορειβατικός Ιωαννίνων.  Η πρώτη ανάβαση θα γίνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο - Βασιλίτσα (2.249μ) είναι β κατηγορίας και η διάρκειά της είναι 6 ώρες. Αρχηγός πορείας η κ. Κατερίνα Νασίκα.
Η δεύτερη πορεία θα γίνει απο Σμίξη Γρεβενών στη Βασιλίτσα. Είναι Γ' κατηγορίας και έχει διάρκεια 9 ώρες. Αρχηγός ο Άρης Μπαρτζώκας.
Εάν το χιόνι είναι παγωμένο στην κορυφή, θα ανέβουν μόνο όσοι θα έχουν grampon - piollet. Η ανάβαση δεν θα γίνει από τις πίστες του Χ/Κ, για λόγους ασφαλείας. Όσοι επιθυμούν να κάνουν ski μπορούν να μείνουν στο Χ/Κ Βασιλίτσας. Προτεραιότητα στις συμμετοχές έχουν όσοι θα πεζοπορήσουν. Εάν οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και η διαδρομή θα επανεκτιμηθεί επί τόπου. Εξοπλισμός: ορειβατικά παπούτσια, γκέτες, ατομικό φαρμακείο, αντιανεμικό-αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου. Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή καθώς και δεύτερη αλλαξιά ρούχων. Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη, τηρείται αυστηρή αριθμητική σειρά προτεραιότητας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:00 το πρωί από την έξοδο του parking της κεντρικής πλατείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Ιωαννίνων, Σμύρνης 15, 7-9 μ.μ. καθημερινά εκτός Κυριακής, και στο τηλ. 2651022138



Δεν υπάρχουν σχόλια: