powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0


Νίκη παραμονής

Η Καλλονή, με γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου στο 3΄ του αγώνα, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Καλύτεροι αλλά άστοχοι οι φιλοξενούμενοι.
Οι παίκτες της Καλλονής οπισθοχώρησαν με σκοπό να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, ενώ ο ΠΑΣ πίεζε για την ισοφάριση, έχοντας αρκετές καλές στιγμές, με αποκορύφωμα τη φάση του Μανιά στο 41'.
Ο Ακόστα έστρωσε στον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πραγματοποίησε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Μαλτέζου τερματοφύλακα.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τα αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα είχαν ως συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, χωρίς ευτυχώς να ξεφύγει η κατάσταση. Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει, χάνοντας μία τρομερή ευκαιρία στο 59ο λεπτό, με πρωταγωνιστή και πάλι στον Ακόστα, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χογκ.

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Γιορέντε, Κριπιντίρης, Ρόχας (74' Μίνγκας), Καλτσάς, Πετρόπουλος (65' Μαρσέλο), Μανούσος (85' Λεοζίνιο), Χουάνμα
ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Χαρίσης, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Στρούνα (86' Αυγενικού), Τζημόπουλος, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: