powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Καραμπόλα με τέσσερις τραυματίες στο Μονολίθι Πρέβεζας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μονολιθίου Πρέβεζας. Τρία οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί από τους επιβαίνοντες, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις ενήλικες και ένα ανήλικο παιδί, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά τις δύο το μεσημέρι και αφού οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καθάρισαν το οδόστρωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, υπάρχει ένα γεγονός στην υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος στο Μονολίθι Πρέβεζας, που έχει ξεχωριστή σημασία. Πριν συμβεί το ατύχημα, πολίτες είχαν τηλεφωνήσει στην Α.Δ. Πρέβεζας και είχαν καταγγείλλει πως ένα από τα οχήματα που ενεπλάκη στο τροχαίο, έκανε περίεργους ελιγμούς, ενώ η Αστυνομία εξετάζει και την πληροφορία από πολίτες πως προσπάθησαν να πείσουν τον οδηγό να σταματήσει στην άκρη του δρόμου.
Το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας διενεργεί την προανάκριση.

ΠΗΓΗ: http://vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: