powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: 2-0

Με 4 πόντους στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, ενώ ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει χωρίς βαθμούς. 

Τα πρώτα λεπτά του ματς ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα.
Στο 4' ένα μακρινό σουτ του Λάζαρ που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 21' μετά από λάθος κοντρόλ του Φωτάκη η μπάλα έφτασε στον Ντε Βινσέντι, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.
Ο ΠΑΣ έγινε και πάλι επικίνδυνος στο 36'.
Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Κωνσταντινίδης δεν κατάφερε να απομακρύνει, ο Ιλιτς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και σούταρε με το δεξί ψηλά άουτ.
Μετά το 30' τα Γιάννινα ήταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Δώνης προσπάθησε να αλλάξει την μεσοεπιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ, προωθώντας τον Κατσουράνη στα χαφ.
Ο ΠΑΣ με καλό σουτ του Ίλιτς που μπλόκαρε ο Γλύκος, ενώ ακολούθησαν δύο απανωτές φάσεις για τον ΠΑΟΚ, στο 48' όταν μετά από σουτ του Φωτάκη ο Κατσουράνης έκανε γυριστό μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση και ο Φεγκρούς έδιωξε εντυπωσακά και δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά κόρνερ του Λίνο ο Φωτάκης πήρε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα παράλληλα με την εστία.
Ο Δώνης στο 65' πέρασε και τον Γεωργιάδη στο ματς βγάζοντας τον αρνητικό Λάζαρ, ενώ στο 65' μετά από ώρα ο ΠΑΟΚ απείλησε έπειτα από σέντρα του Κωνσταντινίδη και τον Σαλπιγγίδη να μην προλαβαίνει για μερικά εκατοστά την μπάλα, την οποία απομάκρυνε ο Κολοβέτσιος.
Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 68' όταν ο  Καμαρά ελίχθηκε από δεξιά, πάσαρε στον Κατσουράνη, ο οποίος έκανε συρτή σέντρα στην καρδιά της περιοχής όπου ο Γεωργιάδη που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Ο Κατσουράνης, στο 80' κλείδωσε τη νίκη, πλασάροντας άψογα τον Φεγκρούς.

ΠΑΟΚ (Δώνης):  Γλύκος, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κουμαλό, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (65' Γεωργιάδης), Καμαρά, Φωτάκης, Λόρενς (46' Ιντζίδης), Σαλπιγγίδης (77' Κίτσιου)
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος (78' Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (85' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς (85' Κειτά), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: