powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Γιώργος Χριστοβασίλης: «Να μας αφήσει ήσυχους ο Παναθηναϊκός»

Με ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ο  Παναθηναϊκός ασχολείται συνεχώς με την ομάδα του.
«Δεν έχω καμία ενημέρωση από καμία ΕΠΟ, καμία Σούπερ Λίγκα πως στον ΠΑΣ Γιάννενα υπάρχουν εκκρεμότητες.
Εδώ και δύο μήνες, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ασχολείται με το αν θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννενα αδειοδότηση. Τόσο πολύ ενοχλεί η ομάδα μας; Αντί να δουν ότι ξεκινήσαμε με προβλήματα και μειωμένο μπάτζετ, με νεαρά παιδάκια και παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Εκπλήσσομαι πραγματικά, γιατί αν ήταν κάποιος να ενημερωθεί ήταν ο ΠΑΣ. Από μέρους μου, ότι μου ζήτησε η επιτροπή αδειοδότησης έχουν τακτοποιηθεί εδώ και 15 μέρες και είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες, που στους παίκτες της δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ. Και δεν έχουμε κάνει κανένα διακανονισμό.
Τώρα αν κάποιοι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους να κάνουν, είναι να αναρωτιέσαι αν αξίζει να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο. Πέρυσι ο ίδιος πρόεδρος έδωσε άδεια στον ΠΑΣ Γιάννενα και στη δευτεροβάθμια την απέσυρε. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει γιατί την απέσυρε.
Ενοχλεί ο ΠΑΣ. Δεν ξεχνάω ότι ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση στη δευτεροβάθμια, δύο μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των εγγράφων. Καλά θα κάνει ο Παναθηναϊκός να ασχολείται με τα προβλήματά του και να μην ασχολείται εδώ και δύο μήνες αν ο ΠΑΣ Γιάννενα θα πάρει άδεια. Γιατί αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ας κερδίζει τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο και να μην ρίχνει στάχτη στους φιλάθλους του, ότι τα προβλήματα είναι κάπου αλλού. Ο ΣΚΑΙ την Κυριακή ασχολήθηκε με τον αν θα πάρει άδεια ο ΠΑΣ!
Εμείς τα έχουμε κάνει όλα. Υπάρχουν λογιστήρια, ορκωτοί λογιστές, οικονομικοί διευθυντές. Όλα όσα ζητήθηκαν έχουν τακτοποιηθεί. Έχει αποφασιστεί με 15-1 στις ψήφους, ότι οι αδειοδοτήσεις θα δοθούν μετά το τέλος των πλέι οφ. Άλλο το αγωνιστικό κι άλλο το οικονομικό ζήτημα.
Κερδίσαμε στο γήπεδο κάποια πράγματα. Και με δεδομένη αυτή την απόφαση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννενα να πάρει μέρος στα πλέι οφ.
Κι όταν λέγονται όλα αυτά, με τι κουράγιο θα συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές προπονήσεις και θα αγωνιστούν στα πλέι οφ, όταν ακούγονται τέτοια πράγματα».

ΠΗΓΗ: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: