powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Συνάντηση διαβούλευσης για το Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής προς απόρους, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου



Στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου συνάντηση διαβούλευσης, ώστε να προετοιμαστεί η υλοποίηση του «Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους έως το 2020» (ΤΕΒΑ/ FEAD).
Στην συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 , ώρα 12.30 μ.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ηπείρου (Πλατεία Πύρρου 1, Ιωάννινα) θα παραστεί ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.
Η συμμετοχή όλων των φορέων θεωρείται απαραίτητη ώστε οι δράσεις για την διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πολιτικών κοινωνικής προστασίας να είναι συντονισμένες και αποτελεσματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: