powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου


Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, συνελήφθη χθες (26-11-2014) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος μαζί με έναν συνεργό του, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Ηγουμενίτσα και αφαίρεσε μία κάρτα ανάληψης μετρητών. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.  Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη χθες (26-11-2014) το μεσημέρι στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μία 16χρονη ημεδαπή Ρομά, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (25-11-2014) το πρωί, αφαίρεσε από τον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας, ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού.
Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, συνελήφθη χθες (26-11-2014) το μεσημέρι στα Δολιανά Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους, για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, για κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας. Ειδικότερα από τη συνεχιζόμενη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 18/19-12-2013 στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού.
Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: