powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σύλληψη ημεδαπής για παράνομη πώληση πυροτεχνικών αθυρμάτων

Σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσαν έντεκα (11) καταδικαστικές αποφάσεις για μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών και λοιπά αδικήματα.

Συνελήφθη χθες (25-02-2012) το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία ημεδαπή, ηλικίας 55 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτής και ενός 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, για παράβαση του Νόμου « περί Βεγγαλικών-Φωτοβολίδων-Πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και Συσκευών Εκτόξευσης».
Ειδικότερα, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε εμπορικό κατάστημα εποχιακών ειδών, ιδιοκτησίας του 44χρονου, συνέλαβαν την 55χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος να κατέχει για εμπορία (416) πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια εμπορίας βεγγαλικών-κροτίδων.
Επίσης, σε βάρος της 55χρονης εκκρεμούν έντεκα (11) αποφάσεις, για μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών, νομοθεσία «περί επιταγών», νομοθεσία «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων» και υγειονομικές παραβάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι (20) μηνών και εκατόν ενενήντα (190) ημερών.
Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: