powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-2

Οι Περιστεριώτες νίκησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τον ΠΑΣ στα Γιάννενα

Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, σπάζοντας τη χειρότερη παράδοση που τους «κυνηγούσε» στην ιστορία τους.
Ο ΠΑΣ φάνηκε πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, απ' τα οποία, ωστόσο, απουσίασαν οι αξιόλογες φάσεις. Ένα σουτ του Γεωργίου στο 2' πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Ράντμαν, ενώ στο 19' ο Τζαμπρέλα μπήκε στην περιοχή, αλλά πρόλαβε και τον έκοψε ο Ζουέλα.
Ο Ατρόμητος που είχε το πρώτο του σουτ στο 23' με τον Μπρίτο (άουτ), με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.
Ο Σφακιανάκης με δυνατό σουτ έξω απ' την περιοχή ανάγκασε τον Κηπουρό σε μια εντυπωσιακή επέμβαση, με τον αμαρκάριστο Τάτο να παίρνει το «ριμπάουντ» και να πλασάρει ψύχραιμα από κοντινή απόσταση, δίνοντας το προβάδισμα στους Περιστεριώτες.
Στο 39' μάλιστα, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έφτασε μια «ανάσα» από το 2-0.
Ο Μήτρογλου μπήκε από δεξιά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε πάνω απ' τον Κηπουρό από διαγώνια θέση και με το δεξί.
Η μπάλα πήγαινε αργά προς τα δίχτυα και ο Πατσατζόγλου σαν από μηχανής θεός την έδιωξε, ενώ αυτή ακουμπούσε τη γραμμή του τέρματος του Κηπουρού.
Ο Μπακαγιόκο πήρε την μπάλα στην «καρδιά» της περιοχής, γύρισε και έκανε το σουτ, με τον Φυτανίδη να βάζει την κόντρα, την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Νάστο να την απομακρύνει πριν περάσει το όριο της εστίας.
Στο ημιχρόνο ο Αναστασιάδης αντικατέστησε τον Ντάσιο με τον Κυριάκο, με τον ΠΑΣ να δείχνει ότι θέλει να αναλάβει και πάλι τα ηνία του αγώνα. Το σουτ του Τζαμπρέλα από καλή θέση στο 50' πέρασε άουτ, ενώ με τον Ατρόμητο να κρατάει εύκολα με σωστή αμυντική λειτουργία στα μετόπισθεν, στο 61' ο Ντε Βινσέντι μπήκε στη θέση του Μπεσέρα.
Στο 70' και με την μπάλα στημένη για φάουλ στον άξονα, ο Φυτανίδης έδωσε πάσα στον Μπρίτο, ο οποίος με μια καταπληκτική φαλτσαριστή ασίστ έδωσε μισό γκολ στον Μήτρογλου, που με σουτ απ' την περιοχή τελείωσε έναν ιδανικό συνδυασμό και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο ΠΑΣ ανέλαβε την κατοχή και στο 75' πέτυχε το τέρμα που τον έβαλε και πάλι στο παιχνίδι.
Ο διαιτητής Τριτσώνης καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Δημούτσο και ο Μπακαγιόκο το μετέτρεψε σε γκολ, μειώνοντας σε 2-1.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (46' Κυριάκος), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Λίλα, Μπεσέρα (61' Ντε Βινσέντι), Βίλα (81' Τζάνης), Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Μπακαγιόκο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα, Τάτος (91' Οικονόμου), Νάστος, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (81' Αναστασάκος), Μπρίτο (81' Ιγκλέσιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: