powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων στον Περιφερειάρχη


ImageΓια τα θετικά αποτελέσματα της παρουσίας τους στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ, όπου φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων κ. Κ. Βλάχος και το μέλος της Ένωσης κ. Γ. Τάσσιος. Μεταξύ άλλων επεσήμαναν την ουσιαστική συμβολή που είχε στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, η έκδοση φυλλαδίου στην Ισραηλινή γλώσσα από την Περιφέρεια μας, που ήταν η μόνη από όλη την Ελλάδα που προχώρησε σε τέτοια πρωτοβουλία.
Επίσης υπογραμμίστηκε η πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει σήμερα μεταξύ των επαγγελματιών και της Περιφέρειας, που εκφράστηκε και μέσω των συσκέψεων που έγιναν για την από κοινού προβολή της Ηπείρου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Συναντήσεις με Πρύτανη - Αντιπρύτανη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Θέματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με έμφαση στην ίδρυση και λειτουργία Αρχιτεκτονικής Σχολής, συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Πρύτανη κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τον Αντιπρύτανη κ. Γεώργιο Καψάλη. Ο Περιφερειάρχης τόνισε για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση της Περιφέρειας στο έργο και τις δράσεις του Πανεπιστημίου, υπογραμμίζοντας την, μέχρι σήμερα, πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει σε διάφορους τομείς.
Συναντήσεις με τους δημάρχους «Ν. Σκουφά» - «Γ. Καραϊσκάκη» Άρτας
Εκτενή συνεργασία με τους δημάρχους «Νικολάου Σκουφά» κ. Ευστάθιο Γιαννούλη και «Γεωργίου Καραϊσκάκη» κ. Δημήτριο Γαλλίκα είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν και για τα οποία εξετάστηκαν διάφορες λύσεις ήταν της γέφυρας Άννινου και της ύδρευσης σε οικισμούς του δήμου «Γ. Καραϊσκάκη». Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παντάνασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: