powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ξέμεινε ο ΠΑΣ από αμυντικά χαφ εν όψει Παναθηναϊκού


Ξέμεινε ο ΠΑΣ από αμυντικά χαφ εν όψει Παναθηναϊκού
Image
Ελλιπές το ρόστερ εν όψει ΠΑΟ
«Πονοκέφαλο» προκαλεί στον Άγγελο Αναστασιάδη η κατάσταση που διαμορφώνεται στο ρόστερ λίγα 24ωρα πριν το καθοριστικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19:30), αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ξεμείνει παντελώς από «καθαρόαιμους» αμυντικούς χαφ, ενώ στο κέντρο της άμυνας, όπου καταγράφεται η απώλεια του Μπουζίντ που αναζητεί άλλη ομάδα, αναζητείται τρίτη εναλλακτική λύση, καθώς θα λείπει και ο τραυματίας Τζημόπουλος. Ο τεχνικός ηγέτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις εκ των έσω, εν ανάγκη «βαφτίζοντας» αμυντικούς χαφ κάποιους παίκτες. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» καταγράφουν την απώλεια των Τζημόπουλου, Ανδράλα, που είναι τραυματίες, του Λίλα που είναι τιμωρημένος και του Κεϊτά, του οποίου η δεκαήμερη επιπλέον άδεια από τη... σημαία τον έχει τοποθετήσει στο «ψυγείο». Επιπλέον ο Τζημόπουλος χρησιμοποιούταν και ως στόπερ στις λιγοστές μέχρι σήμερα απουσίες του Μπουζίντ στη θέση αυτή, αλλά η εναλλακτική αυτή λύση δεν θα υπάρχει για την Κυριακή. Δεν αποκλείεται η λύση στο πλευρό του Κώτσιου να έρθει από την επιστροφή του Πάντου από την τιμωρία του με τις κίτρινες. Στη Β' Εθνική οι Πάντος και Κώτσιος συνέθεταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΣ και πιθανολογούμε ότι θα τους ξαναδούμε να αγωνίζονται δίπλα-δίπλα.
Όσον αφορά το ποιοι θα αναλάβουν να παίξουν αμυντικοί χαφ, αν ο Αναστασιάδης διατηρήσει το 4-2-3-1, δεν αποκλείεται οι Πατσατζόγλου και Γεωργίου να αναλάβουν αυτό το ρόλο. Ο πρώτος έπαιζε ως αμυντικό χαφ στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά ο Αναστασιάδης μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ που τον είχε αντικαταστήσει νωρίς-νωρίς, στη συνέχεια τον καθιέρωσε ως δεξιό μπακ. Ο Γεωργίου από την πλευρά του, έχει αφήσει τα άκρα και έχει «συγκλίνει» στα χαφ στα τελευταία ματς.
Στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αναστασιάδης δοκίμασε και τον Ντάσιο σε κάποιους ρόλους έξω από τα «νερά» του. Ο αρχηγός έπαιξε ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως στόπερ την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας ότι είναι... δεξί μπακ, οπότε δεν αποκλείεται να πάρει εκείνος τη φυσική του θέση και ο «Πάτσα» να περάσει πιο μπροστά ως αμυντικός χαφ.
Γενικώς οι απουσίες θα φέρουν αλλαγές, σε σημείο να μην μπορεί κανείς να προβλέψει την ενδεκάδα και το εσωτερικό «ντόμινο» που μπορεί να προκληθεί.
Εν όψει του αγώνα της Κυριακής κι αν δεν προκύψουν άλλα προβλήματα, οι διαθέσιμοι παίκτες του ρόστερ, από τους οποίους θα προκύψει η 18άδα θα είναι οι Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Ζαραδούκας, Κώτσιος, Οικονόμου, Ανδράλας, Κυριάκος, Πατσατζόγλου, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Γεωργίου και Γιάκος. Μόλις ένας από τους παραπάνω δεν θα είναι στον πάγκο!
Από τους απόντες να θυμίσουμε ότι οι Φέγκρους και Τζημόπουλος έχουν θλάση στον τετρακέφαλο και θα επιστρέψουν σε 2 και 3 εβδομάδες αντίστοιχα. Ο Λίλα είχε δηλωθεί να εκτίσει τις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Ανδράλας υπέστη διάταση ωμοπλάτης, οι Μπουζίντ και Ζαϊρί είναι υπ' ατμόν και ο Κεϊτά περιμένει να απολογηθεί ενώπιον του προέδρου που από σήμερα (Παρασκευή) αναμένεται να βρίσκεται στα Γιάννενα.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: