powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Και μουσική στο φουαγιέ του «Καμπέρειου» κάθε Παρασκευή


Image
– Μεγάλη προπώληση εισιτηρίων για την Κυριακή
Ενώ συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Ο Μικρός Έγιολφ» του Ερρίκου Ίψεν, στη δεύτερη αυτή εβδομάδα έρχονται να προστεθούν τρία νέα στοιχεία που ενδιαφέρουν άμεσα όσους έχουν προγραμματίσει να παρακολουθήσουν μια από τις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο θέατρο «Καμπέρειο» στις επόμενες ημέρες. Το πρώτο είναι ότι κάθε Παρασκευή μετά το τέλος της παράστασης οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μουσικό πρόγραμμα στο φουαγιέ του «Καμπέρειου», παρέα με τους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική Χατζηδάκι, Θεοδωράκη και επιλογή κομματιών που κυρίως έχουν σχέση με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Παίζει πιάνο η Ανθή Σταύρου.
Το δεύτερο είναι η επισήμανση ότι για την παράσταση της Κυριακής έχει προπωληθεί ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων με αποτέλεσμα η διάθεση των εισιτηρίων από το ταμείο του θεάτρου θα γίνει λίγο πριν αρχίσει η παράσταση, ανάλογα με τα κενά που θα υπάρχουν στις θέσεις. Τα εισιτήρια έχουν αγοραστεί από το Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, που είναι ένας από τους φορείς που υποστηρίζουν τη χειμερινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΙ.
Τέλος ξεκίνησε από χθες (Πέμπτη) η διάθεση δωρεάν εργατικών εισιτηρίων για τις παραστάσεις του «Μικρού Έγιολφ» από την Εργατική Εστία Ιωαννίνων. Οι  δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της Εστίας που βρίσκονται στην οδό Τσακάλωφ.
Οι παραστάσεις δίνονται στο θέατρο «Καμπέρειο» κάθε  Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με ώρα έναρξης 9.00 μ.μ., ενώ την Κυριακή η παράσταση αρχίζει στις 8.00 μ.μ. Γενική είσοδος 10 €.
Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο και στα γραφεία του Θεάτρου (Παπάζογλου & Αραβαντινού γωνία) Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8 π.μ. έως 3 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26 510 25 670 καθημερινές, πρωινές ώρες. Το ταμείο του θεάτρου λειτουργεί μία ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.
Υποστηρικτές της θεατρικής παραγωγής: Νορβηγική πρεσβεία και Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Φρόντζου Πολιτεία, Ξενοδοχείο Ολυμπίκ, Hotel Du Lac, Κτήμα Γκλίναβος, Κατάστημα Attrativo, Conferre Ltd - Συνεδριακή ΕΠΕ, Inner Wheel Ιωαννίνων, Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων, Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ιωαννίνων και Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Χορηγοί επικοινωνίας: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιωαννίνων.
Συντελεστές της παράστασης είναι: Μετάφραση: Μαριαλένα Μαμαρέλη, Δραματουργική επεξεργασία: Νίκος Φλέσσας, Σκηνοθεσία: Νίκος Καμόντος, Σκηνικά - κοστούμια: Λίνα Μότσιου, Μουσική: Νίκος Βελιώτης, Σχεδιασμός φωτισμού: Λίνος Μεϊτάνης, Βοηθός σκηνοθέτη: Αθηνά Τσικνιά, Φωτογραφίες: Κώστας Γράβος.  Ο θίασος στελεχώνεται από τους ηθοποιούς (αλφαβητικά): Ξανθή Γεωργίου,  Στάθη Κόκκορη, Ρηνιώ Κυριαζή, Μιχάλη Μπίζιο και Άρη Τσαμπαλίκα. Παίζουν επίσης οι μικροί Νίκος Σκοπούλης και Μάξιμος Τζοβάρας.
 
Λίγα λόγια για το έργο
Οι εύθραυστες ισορροπίες του συναισθηματικού δικτύου της οικογένειας σε μια διαρκή αναθεώρηση που προκαλείται από ανατροπές, ανασφάλειες, ενοχές και από τη διαχρονική αναζήτηση του ανθρώπου για το απόλυτο συναίσθημα. 
Αυτό το τρομακτικά άγνωστο που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των ανθρωπίνων σχέσεων και που αποκαλύπτεται τόσο απρόβλεπτα μέσα από συγκρούσεις και αδιέξοδα των ηρώων, αποδίδεται με τη μαεστρία του μεγάλου νορβηγού δραματουργού στο έργο της καλλιτεχνικής του ωριμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: