powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Βίλα… με θέα τη σωτηρία!


Image
Ο Βίλα έχει κάνει το 1-0 και πανηγυρίζει
Βίλα ο λυτρωτής!
Ο Αλβανός -κατ' ανάγκη- επιθετικός του ΠΑΣ έσπασε την προσωπική του γκίνια, αλλά και της ομάδας και με ένα ξερό σουτ μέσα στην περιοχή έδωσε 3 πολύτιμους βαθμούς στους «κυανόλευκους» που γεύτηκαν ξανά τη χαρά της νίκης μετά από έναν σχεδόν γύρο, αφού η τελευταία φορά που είχαν φύγει με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο ήταν στο ματς με την Κέρκυρα στις 2 Οκτωβρίου 2011. Ελάχιστοι πίστευαν στον Βίλα και ακόμα πιο λίγοι κατανοούσαν την επιμονή του Αναστασιάδη να έχει στον πάγκο τον Μπακαγιόκο και να παίζει με επιθετικό τον Βίλα, όμως σήμερα ο «Αγγελάρας» δικαιώθηκε και απέδειξε ότι βλέπει πολύ περισσότερα απ' ό,τι ο κόσμος.  Και πράγματι ο Βίλα έχει τα τρεξίματα και τις κινήσεις, αλλά του έλειπαν τα καλά τελειώματα των φάσεων. Αλλά αυτό μέχρι πρόσφατα.
Το... κουμπί γύρισε! Μακάρι το σημερινό γκολ, το οποίο ο Βίλα ξεκίνησε να πανηγυρίζει με το που έφυγε η μπάλα από το πόδι του, νιώθοντας απόλυτη σιγουριά για την πορεία της μπάλας, να τον βοηθήσει  να «ξεμπλοκάρει» κι αυτός και η ομάδα γενικότερα.
Σημείο-«κλειδί» του αγώνα ήταν η αποβολή του Σιόντη στο 55ο λεπτό, ο οποίος με κίνηση που θα ζήλευε και ο καλύτερος καρατέκα, βρήκε τον Λίλα στο κεφάλι. Ο Σιόντης αντίκρισε την 2η κίτρινη του κ. Σπάθα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε δείξει απευθείας την κόκκινη, αφού το μαρκάρισμα ήταν εξόχως επικίνδυνο.
Η αποβολή αυτή έγειρε τη «ζυγαριά» προς την πλευρά του ΠΑΣ, που έβγαλε πάθος, πίεσε, έκλεισε στα καρέ του τον Παναιτωλικό και αν ήταν πιο ψύχραιμος θα μπορούσε να πετύχει και μια πιο άνετη νίκη. Αλλά και το 1-0 με το γκολ του Εμιλιάνο Βίλα στο 71ο λεπτό είναι αρκετό να αλλάξει την ψυχολογία που είναι σπουδαίος παράγοντας στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε.
Η νίκη επί του Παναιτωλικού, σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας από τον Πανιώνιο, του Λεβαδειακού από τον Άρη και της Δράμας από τον Παναθηναϊκό, βάζει σε θέση ισχύος τον ΠΑΣ, που έχει ξεκινήσει το ευνοϊκό του πρόγραμμα και εξαρτάται από τον ίδιο πλέον να πάρει τα αποτελέσματα εκείνα που θα σώσουν την «παρτίδα».
Η Παναγιά από την προηγούμενη αγωνιστική είχε γυρίσει τα... κουμπιά, με τα ευνοϊκά αποτελέσματα από τα παιχνίδια των άλλων ομάδων, αν ταχθεί μέχρι το τέλος στο πλευρό των «κυανόλευκων» ο Απρίλιος θα βρει τον ΠΑΣ και πάλι στη Σούπερ Λίγκα.
Σε επίπεδο ατομικής απόδοσης, ο Κώτσιος έκανε μεγάλο ματς, κόβοντας πολλές επικίνδυνες κάθετες μπαλιές, ο Πατσατζόγλου βρισκόταν μπροστά από τους αντιπάλους του και δεν επέτρεπε στους επιθετικούς του Παναιτωλικού να κάνουν παιχνίδι και ο Πάντος είχε και πάλι πολλά κέφια, με αρκετές προωθήσεις, μάλιστα σε μία απ' αυτές θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά άργησε. Το χρωστάει για το μέλλον το γκολ που έχασε...

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/10092/50/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: