powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Υπέρ του υποβιβασμού στη μη αδειοδότηση ο ΠΑΣ


Υπέρ του υποβιβασμού στη μη αδειοδότηση ο ΠΑΣ
Image
Οι αδειοδοτήσεις θα κρίνουν πολλά
Κατά της χαλάρωσης των κριτηρίων αδειοδότησης τάχθηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, όπως κατά τάχθηκαν και οι περισσότερες από τις ΠΑΕ, εκτός των ΟΦΗ, ΑΕΚ και Άρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα προτιμούσαν να διαμορφωθεί ένα πιο χαλαρό πλαίσιο. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αποφασίστηκε να μη γίνει ούτε φέτος ο πλήρης εναρμονισμός με τα κριτήρια αδειοδότησης της UEFA, κάτι που θα σήμαινε σίγουρο «κόψιμο» ομάδων που θα υποχρεώνονταν σε υποβιβασμό στη Football League. Οι ΠΑΕ, με απόφαση τελικά του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, θα προτείνουν στην ΕΠΟ να παραμείνουν τα περσινά κριτήρια αδειοδότησης, τα οποία θα ισχύουν και για τις ομάδες της Β' Εθνικής χωρίς να υπάρξουν οι περσινές «εκπτώσεις».
Να σημειωθεί ότι αν τυχόν υπάρξουν υποβιβασμοί λόγω αδειοδοτήσεων, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς θα γίνει και αν τη θέση θα πάρει ομάδα που θα έχει υποβιβαστεί βαθμολογικά από τη Σούπερ Λίγκα ή επιπλέον ομάδα της Β' Εθνικής. Γίνεται «μάχη» πάνω σ' αυτό το θέμα και γι' αυτό οι «υγιείς» οικονομικά μικρομεσαίες ομάδες επιμένουν σε αυστηρά κριτήρια, για να τη γλιτώσουν, ακόμα κι αν υποβιβαστούν βαθμολογικά. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΣ, που θα προσπαθήσει να μείνει από την «πίσω πόρτα», αν τυχόν δεν τα καταφέρει αγωνιστικά.  
Η σύνταξη του κ. Χριστοβασίλη με την πλευρά όσων δεν ήθελαν τα χαλαρά κριτήρια, φανερώνει ότι ο ίδιος δεν φοβάται την αδειοδότηση, παρά τα μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται τώρα και ότι ως τις κρίσιμες ημερομηνίες του Μαρτίου θα έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.

ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9883/50/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: