powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής κοσμημάτων από σπίτι στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων



Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί Ρομά και ένας υπήκοος Αλβανίας
Οι δράστες αποπειράθηκαν να πουλήσουν τα κλεμμένα χρυσαφικά σε κοσμηματοπωλεία στην πόλη των Ιωαννίνων

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής κοσμημάτων από σπίτι που έγινε χθες (21-10-2014) το πρωί στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 18, 16, 19 και 13 ετών και ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί, δύο εκ των ημεδαπών δραστών, εισήλθαν σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ενοίκου και με τη συνδρομή των άλλων δύο, που είχαν αναλάβει το ρόλο του “τσιλιαδόρου”, αφαίρεσαν κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων.
Στην συνέχεια, από κοινού οι τέσσερις δράστες μαζί με τον 17χρονο, αποπειράθηκαν να πουλήσουν τα κλεμμένα χρυσαφικά σε κοσμηματοπωλεία στην πόλη των Ιωαννίνων.
Τα κλεμμένα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (22-10-2014) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: