powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ιωάννινα: Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός διακινητής, ο οποίος με αυτοκίνητο προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις παράνομους μετανάστες



Συνελήφθη, χθες (15-10-2014) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 26χρονος Αλβανός διακινητής, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς του, (δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 51 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, ηλικίας 27 και 67 ετών), παράνομους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν επιπρόσθετα μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, καθώς και τα χρηματικά ποσά των (200) ευρώ και των (5.200) λεκ Αλβανίας, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν.
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πιθανών συνεργών του διακινητή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: