powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εξιχνιάσεις κλοπών και σχηματισμοί δικογραφιών στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου



Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, προέκυψαν τα ακόλουθα:
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, σε βάρος 27χρονου υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος, τον Μάιο του 2013, διέρρηξε μονοκατοικία στον Τσαμαντά Φιλιατών Θεσπρωτίας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών.
  • Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου υπηκόου Ρουμανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου Πρέβεζας, για κλοπές καλωδίων χαλκού από αντλιοστάσια στον Ωρωπό Πρέβεζας. Ειδικότερα από τη συνεχιζόμενη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, προέκυψαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ο οποίος στις αρχές Μαΐου του 2011, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του, έκλεψε ποσότητες καλωδίων χαλκού από αντλιοστάσια στον Ωρωπό Πρέβεζας.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: