powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Εντοπίστηκε καφετέρια στα Ιωάννινα, στην οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια



Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μία υπάλληλος και ένας παίκτης, για διενέργεια του τυχερού παιγνίου «φρουτάκια», ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος

Κατασχέθηκαν (7) πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων εντοπίστηκε σήμερα (25-10-2014) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, καφετέρια, στην οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια και συγκεκριμένα ένας 66χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, μία 28χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθώς και ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, που συμμετείχε ως παίκτης, σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.
Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί μία 63χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφετέρια - μπαρ, όπου διαπιστώθηκε ότι ο υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με τη σερβιτόρα είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», στο οποίο ο 44χρονος συμμετείχε ως παίκτης.
Στο χώρο του καταστήματος και στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, πέντε (5) φορητές μονάδες ηλεκτρονικών δεδομένων (usb sticks) και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: