powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΑΡΤΑ: Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων


1. Συνελήφθη χθες (12-04-2012) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, πραγματοποίησαν, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (12,30) γραμμαρίων.
μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
2. Συνελήφθησαν χθες (12-04-2012) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 52 και 50 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης βάρους (2,46) γραμμαρίων και εννιά (9) ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχαν χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: