powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2 - 1


Άγιαξ της Ηπείρου!
Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρος λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης ο ΠΑΣ τα είχε όλα απέναντι στην ΑΕΚ την οποία νίκησε με 2-1 στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», χάρη σε τέρματα των Μπεσέρα και Κυριάκου.
Στο 58’ ο Γεωργίου έκανε τη σέντρα με τους αμυντικούς της ΑΕΚ να αποτυγχάνουν να διώξουν την μπάλα δυο φορές, με τον Μπεσέρα να κάνει το πολύ καλό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων». Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63’ η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, όταν ο Ζαμπρέλα απέναντι στον Κωνσταντόπουλο έκανε πολύ άσχημο πλασέ με τον Έλληνα γκολκίπερ να μπλοκάρει χωρίς προβλήματα.
Από εκεί και πέρα, υπήρξε ένα παιχνίδι κέντρου και για να φτάσει η ΑΕΚ στην ισοφάριση, χρειάστηκε ένα τραγικό λάθος του Βάντερσον, ο οποίος μετά από σέντρα του Λεονάρντο, αντί να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να κάνει το τελικό 1-1 στο 81’ και να δώσει… παράταση στην αγωνία του ΠΑΣ.
Στο 84’ ο Κυριάκος έκανε τρομερή ενέργεια περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και με όμορφο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε και μαθηματικά την παραμονή στον ΠΑΣ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (86' Ντάσιος), Γεωργίου, Ζαμπρέλα (73' Τζάνης), Βίλα (93' Τζάνης).
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές (68' Χοσέ Κάρλος), Καράμπελας, Λαγός (59' Φούντας), Καφές, Βάργκας (73' Γκερέιρο), Λεονάρντο, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Μπέλεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: