powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Εξιχνιάστηκε κλοπή από αυτοκίνητο στην Καλαμιά Άρτας


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 43 και 47 ετών, για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή από αυτοκίνητο που έγινε στην Καλαμιά Άρτας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 43χρονου ημεδαπού για κλοπή και ενός ακόμη 47χρονου ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων που προέκυψαν από το προανακριτικό έργο, ταυτοποιήθηκε η δράση του 43χρονου, στην κλοπή από ανασφάλιστο αυτοκίνητο που έγινε το μεσημέρι της 02-01-2017 στην Καλαμιά Άρτας, απ’ όπου αφαίρεσε μία γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα, διάφορα κλειδιά και δύο κινητά τηλέφωνα.
Η εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας επικεντρώθηκε στη συνέχεια στη διερεύνηση της εμπλοκής ενός ακόμη 47χρονου, τον οποίο βαρύνει η κατηγορία της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος δράστης του πούλησε, έναντι χρηματικού ποσού, το ένα από τα δύο κλεμμένα κινητά τηλέφωνα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: