powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Λίμνη Ζαραβίνας Πωγωνίου: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ποσότητας κάνναβης


Κατασχέθηκαν περίπου (77) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Μαστοροχωρίων, οδήγησαν στη σύλληψη δυο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 30 και 33 χρονών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ποσότητας κάνναβης.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα (22-01-2017) τα ξημερώματα, συνελήφθησαν στη Λίμνη Ζαραβίνας Ιωαννίνων, οι δύο προαναφερόμενοι.
Ειδικότερα, ο 30χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας -50- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -77.050- γραμμαρίων, ενώ ο 33χρονος, ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 30χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.
Τα ναρκωτικά, τα δύο οχήματα καθώς και το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: