powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-1


Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από  τον βούρκο των Ζωσιμάδων

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και χάρη σε αυτό το «τρίποντο» πέρασε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Στο 31' σέντρα του Μάτος από δεξιά, κεφαλιά - ψαράκι του Αθανασιάδη και τρομερή απόκρουση του Πασχαλάκη, ο Λέοβατς ακολουθεί την φάση και δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του ΠΑΟΚ.
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στο 39΄ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Μαμπουλού βγήκε ολομόναχος τετ α τετ απέναντι στον Γλύκο αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του.
Το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ παρέμεινε μέχρι τέλους με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, περνώντας έτσι στην Πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού, Γιάκος (55' Κόντε), Καρανίκας (67' Βιδάλ), Λίλα, Κούτρης, Κοζορώνης, Ακόστα, Σκόνδρας

ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κάμπος (89' Κουλούρης)  Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ (94' Κάνιας), Μυστακίδης (70' Χαρίσης), Σάκχοφ, Αθανασιάδης, Βαρέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: