powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Τα παιδιά στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο κεντρικό Δημαρχείο Δωδώνης

Ογδόντα και πλέον στολίδια, όσα και οι μαθητές των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων τοποθετήθηκαν σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, στο κεντρικό Δημαρχείο Δωδώνης, το οποίο γέμισε από κάρτες και ζωγραφιές των παιδιών.
Τα παιδιά ήρθαν από τα σχολεία Αβγού, Επισκοπικού, Κρυφοβού, Μουσιωτίτσας, Κουκλεσίου και Ρωμανού.  Την γιορτή οργάνωσαν ο Δήμος και το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης, το οποίο είχε μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν δώρα για όλα τα παιδιά. Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος Γρηγόρης Γιαννάκης και η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου.
Ο Δήμαρχος έδωσε τις ευχές του στους μαθητές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το νέο έτος, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο μήνυμα των ημερών αυτών είναι αυτό της αγάπης και της αλληλεγγύης. Συνάμα άκουσε τα αιτήματά τους που συνοψίζονται στην τοποθέτηση διαδραστικών πινάκων αλλά και περισσότερων παιχνιδιών στις σχολικές αυλές. Παράλληλα τα παιδιά εξέφρασαν την επιθυμία για εκδρομές με τις προτάσεις όμως να μοιράζονται μεταξύ Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Παρισιού... "Ο Δήμος είναι δίπλα στα σχολεία και κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την εκπαιδευτική κοινότητα και σε ότι μπορούμε θα είμαστε αρωγοί", σημείωσε ο δήμαρχος.
Στα παιδιά μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά ενώ στη συνέχεια έφτασε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος έδωσε τα δώρα!
Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ολοκληρώθηκε με τον στολισμό του δέντρου.

Ένα φυσικό έλατο στην αυλή του δημαρχείου γέμισε από πολύχρωμα στολίδια τα οποία τοποθέτησαν τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: